Οι δεύτερες σκέψεις του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Το μεσημέρι της Τρίτης κορυφαία κομματική πηγή της Πειραιώς έδινε ως «κλειδωμένη» την υποψηφιότητα του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη για το Δήμο Θεσσαλονίκης. Είχε προηγηθεί η συνάντησή του το βράδυ της Δευτέρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που του έκανε και τη σχετική πρόταση.

Χθες το απόγευμα τα τηλέφωνα βουλευτών, κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών άναψαν και έκαναν λόγο για «δεύτερες σκέψεις» του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, ο οποίος το πρωί σε σειρά συνεντεύξεών του έδειχνε πως είναι σχεδόν σίγουρη η υποψηφιότητά του στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη χθες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είχε σειρά συναντήσεων και επικοινωνιών ώστε να διερευνήσει το τοπίο στο Δήμο Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων συναντήθηκε και με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον Γιώργο Ορφανό. Ο πρώην υπουργός είχε ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δήμο κάτι που σήμανε συναγερμό στον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη. Και αυτό διότι μια από τις προϋποθέσεις που φέρεται να είχε συζητήσει με τη ΝΔ ώστε να είναι υποψήφιος είναι η διασφάλιση της ενότητας του κεντροδεξιού χώρου, κάτι που δεν συντρέχει.

Σήμερα ο κ. Καϊτεζίδης αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα για τις τελικές του απαντήσεις στη ΝΔ.

Το εξίσου ενδιαφέρον είναι επίσης πως αν ο κ. Καϊτεζίδης μείνει τελικά στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και δεν κάνει το μεγάλο βήμα για το Δήμο Θεσσαλονίκης θα βρεί ένα διαφορετικό εσωτερικό τοπίο στην ομάδα του καθώς εκεί το παιχνίδι της διαδοχής είχε ήδη ανοίξει τα τελευταία δύο 24ωρα…

No Comments Yet

Comments are closed