Δ. Καμμένος: Θα ζητήσω από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ να μιλήσει με τον Τσίπρα για να ρίξουν τους τόνους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Να ρίξουν του τόνους κατά της εκκλησίας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή του Epsilontv.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπερασπίζεται κανείς τους ΑΝΕΛ, μόνος μου τους υπερασπίζομαι» δήλωσε χαρακτηριστικά o κ. Καμμένος.

«Όταν εμείς πιστεύουμε στη Θρησκεία, την Εκκλησία, οι ψηφοφόροι μας, ο ελληνικός λαός όλος και αποκαλούν κάποιοι σκοταδιστές και αναχρονιστές και μεσαίωνα της απόφαση του ΣτΕ, τότε κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί και την εκκλησία και την πίστη αλλά και τα πιστεύω του κόμματός του, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, επισήμανε πως «Υπάρχει ένα πρόβλημα, αυτοί οι ελάχιστοι ακροαριστεροί έχουν ένα συσσωρευμένο μίσος κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας και βγαίνει μια εμπάθεια. Όλα αυτά είναι σκηνοθετημένα. Δημιουργούν εντυπώσεις στον κόσμο».

«Όλοι εμείς οι δήθεν σκοταδιστές είμαστε περισσότεροι και η πίστη μας είναι πολύ δυνατότερη», υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Στο τέλος, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως θα μιλήσει μέσα στη μέρα με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος θα έχει επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, προκειμένου «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξουν λίγο τους τόνους. Θα πρέπει να ρίξουμε λίγο τους τόνους κατά της Εκκλησίας. Επειδή το είπαμε και στην Κ.Ο. και για τις άλλες κόντρες. Θα το προτείνω στον Πάνο σήμερα», κατέληξε.

No Comments Yet

Comments are closed