Δ. Καμμένος κατά Ανέττας Καββαδία: Eίναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κ. Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ;

Την επίσκεψη της βουλετού του ΣΥΡΙΖΑ, Ανέττας Καββαδία και του στελέχους του κόμματος, Γιάννη Μπουρνούς σε συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας (HDP) καταδίκασε ο βουλευτής ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6».

«Εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;», είπε χαρακτηριστικά με αφορμή τον χαρακτηρισμό «υπερτροφικό λόγο» του Φώτη Κουβέλη για τη δήλωση του Πάνου Καμμένου.

«Έχουμε αυτή την όξυνση, πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε μια ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί», τόνισε ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζοντας πολύ άστοχη αυτή την κίνηση.

Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη και την εισβολή του στο γήπεδο με όπλο υπογράμμισε πως «νομίζω αν το ξανασκεφτόταν δεν θα το έκανε, είναι άνθρωπος αυθόρμητος ο Σαββίδης», ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία προνομιακή σχέση του μεγαλοεπιχειρηματία με την Κυβέρνηση.

Ωστόσο, παρατήρησε ότι «όταν έχεις αγοράσει ΜΜΕ, έχεις μπει σε διαγωνισμούς του ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορείς να μεροληπτείς υπέρ της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης. Εάν δεν είχε κάνει τέτοιες δηλώσεις θα είχε να δώσει εξηγήσεις μόνο για την παράτυπη είσοδο στο γήπεδο».

No Comments Yet

Comments are closed