Δ.Γαλαμάτης στο MyPortal.gr (vid): Η πολιτική δεν είναι πεδίο διεκδίκησης αξιωμάτων ή αναμετρήσεων

 

«Η πολιτική δεν είναι πεδίο διεκδίκησης αξιωμάτων ή αναμετρήσεων» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Γαλαμάτης σε συνέντευξη του στο MyPortal.gr.

Ο υποψήφιος βουλευτής μίλησε για την απουσία του από την πολιτική σκηνή τα τελευταία χρόνια αλλά και την αποκάλυψη-έκπληξη με την υποψηφιότητα του στην Α’ Θεσσαλονίκης. «Δεν απομακρύνθηκα ποτέ από την πολιτική.Μπορεί να βρίσκομαι στην πίσω γραμμή τα τελευταία 6-7 χρόνια αλλά πάντα φρόντιζα με παρεμβάσεις, στα κοινωνικά δίκτυα να εκφράζω την άποψη μου».

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του από την Β’ στην Α’ Θεσσαλονίκης είπε « Βρίσκομαι στην πολιτική από τα 18 μου χρόνια. Σε πολύ νεαρή ηλικία βρέθηκα στο ελληνικό κοινοβούλιο να εκπροσωπώ τους πολίτες της Β’ περιφέρειας. Ωστόσο από το 2009 έχουν αλλάξει πολλά. Όταν εκλέχθηκα το 2004 δεν είχα οικογένεια. Τώρα ζω στην Θεσσαλονίκη με την οικογένεια μου, κάνω όνειρα εδώ, τα παιδιά μου ζουν εδώ, εργάζομαι εδώ. Η υποψηφιότητα μου στην Α’ Θεσσαλονίκης είναι μια πρόκληση , μια νέα αρχή στην πρώτη γραμμή μάχης της Α’ περιφέρειας».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν φοβάται πως θα παραλάβει η ΝΔ «καμμένη Γη» απάντησε: «Δεν φοβόμαστε τίποτα. Δεν μπορείς να είσαι μέσα στην πολιτική και αν πηγαίνεις παρέα με τον φόβο», ενώ πρόσθεσε ότι στην πολιτική χρειάζεται τόλμη αποφασιστικότητα και πίστη.

Ο κ.Γαλαμάτης έκλεισε την συζήτηση καλώντας τους πολίτες να επιβάλλουν μαζί την πολιτική υπογραμμίζοντας ότι «είναι κάτι που επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή».

No Comments Yet

Comments are closed