Χρηστίδης για προσφυγικό: Αδιανόητοι οι κυβερνητικοί χειρισμοί – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούται διά να ομιλεί

Για «Αδιανόητους» κυβερνητικούς χειρισμούς στο μεταναστευτικό ζήτημα κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 o κ. Χρηστίδης σημείωσε πως ενώ η Ν.Δ. «ήρθε με όρους απόλυτης ετοιμότητας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, έταξε αποσυμφόρηση, και αντί για αποσυμφόρηση κάνει τώρα επίταξη».

«Παίρνει τους πολίτες από το ένα μέρος του νησιού και τους πηγαίνει σε άλλο μέρος του νησιού λες και θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, ενώ γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι τα νησιά μας να αναπνεύσουν. Να φύγουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που στοιβάζονται εκεί σε αποθήκες ψυχών και να έρθουν στην Αθήνα και σε άλλα μέρη της χώρας» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «όσο παραμένουν εκεί το πρόβλημα δεν λύνεται».

«Πόσους θα βάλουν στα κλειστά κέντρα; Μιλάμε για 40.000 ανθρώπους στα νησιά του Βορείου Αιγαίου» πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης και εκτίμησε ότι σε τρεις – τέσσερις μήνες η κυβέρνηση θα αλλάξει ξανά το σχέδιο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, του καταλόγισε τη δημιουργία της Ειδομένης και της Μόριας.

«Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό-μεταναστευτικό είναι για κλάματα. Δεν υπάρχει στρατηγική πολιτική από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν δικαιούται δια να ομιλεί. Δεν πρέπει να μιλούν. Αυτοί άφησαν την κατάσταση αυτή. Και η Ν.Δ. δεν δικαιούται να λέει ότι δεν ήξερε» είπε και κατηγόρησε τα δύο κόμματα ότι «μετέτρεψαν ένα ευρωπαϊκό ζήτημα σε εθνική τραγωδία».

No Comments Yet

Comments are closed