Χρ. Βερναρδάκης: Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μετατραπεί σε «μια αρρωστημένη κατάσταση στα όρια της παρανομίας» και χρειάζεται βαθύ νυστέρι

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μετατραπεί σε «μια αρρωστημένη κατάσταση στα όρια της παρανομίας» και χρειάζεται βαθύ νυστέρι, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ενώ τόνισε πως «βρίσκεται αυτή τη στιγμή και η FIFA σε επικοινωνία με την ελληνική κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό, έχει αφεθεί ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός μεγάλου Grexit από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ίσως είναι μία λύση».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Βερναρδάκης κατήγγειλε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο «έχει γίνει μια βιτρίνα, πίσω από την οποία εκπληρώνονται άλλες δεσμεύσεις».

Διαμήνυσε επιπλέον ότι «η κυβέρνηση θα είναι αμείλικτη προς όλους» και σημείωσε πως «θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ εάν δω βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές μιας συλλογικότητας, μιας αριστερής κυβέρνησης, να αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα, για να εξυπηρετήσουν μία εκλογική τους πελατεία. Εδώ πρέπει να είμαστε κάθετοι».

Όπως πρόσθεσε, «συμμετέχουμε σε μία πολιτική μάχη, έχουμε μία ιδεολογία. Δεν είναι διαχείριση, ούτε μικροπελατειακών καταστάσεων, ούτε να κλείνουμε τα μάτια δεξιά και αριστερά. Αυτές είναι οι παθογένειες της πολιτικής».

No Comments Yet

Comments are closed