Μπουτάρης: Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η ανακοίνωση της Παμποντιακής

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας και στην οποία έκανε λόγο για «άθλιες δημόσιες τοποθετήσεις του», έδωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως τόνισε ο κ. Μπουτάρης «μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, γιατί δεν αντιλαμβάνομαι σε τι αναφέρεται». «Δεν έκανα ποτέ δηλώσεις που έθιξαν την Γενοκτονία. Εκτός κι αν αναφέρονται σε δηλώσεις μου οι οποίες επίτηδες παραποιήθηκαν και αλλοιώθηκε το νόημά τους, από τους γνωστούς ακροδεξιούς κύκλους που με συκοφαντούν συστηματικά και διαδίδουν ψέματα”, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

«Οι ποντιακές Ομοσπονδίες γνωρίζουν πολύ καλά τις προσπάθειές μου για την ενότητα του ποντιακού κινήματος και για την ανάδειξη της ποντιακής κληρονομιάς», συμπλήρωσε ο κ. Μπουτάρης και κατέληξε: «Η ανακοίνωση αυτή μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και για έναν τρίτο λόγο, καθώς ήρθε περίπου 10 μέρες μετά την κοινή ανακοίνωση των τριών ποντιακών Ομοσπονδιών που καταδίκαζε την επίθεση εναντίον μου και διαχώριζε τη θέση του ποντιακού κινήματος από τα ακραία στοιχεία που μου επιτέθηκαν. Οπότε, δεν αντιλαμβάνονται τι έρχεται να εξυπηρετήσει και ποιος ο σκοπός της…».

No Comments Yet

Comments are closed