Το μπλουζάκι της Ratajkowski καλύπτει το στήθος της κατά το ήμισυ!

Υπάρχουν πολλές κλισέ φαντασιώσεις. Υπάρχουν κι αυτές που δεν είχαν φυτευτεί στη σκέψη σου και αρκεί μια εικόνα για να φτιάξει μια νέα κατηγορία στη μηχανή αναζήτησης του εγκεφάλου σου. Η Emily Ratajkowski παράγει συνεχώς νέες φαντασιώσεις με τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Σε βαθμό που κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό στο μυαλό του κάθε άντρα που την ακολουθεί στο Instagram. 

Όχι μόνο δημιουργεί νέες, αλλά έρχεται να αντικαταστήσει παλιές με τις δικές της εκδοχές. Τι εννοούμε; Μια κλασική εικόνα που έχουν πολλοί άντρες είναι μιας γυναίκας που φοράει το φούτερ τους και αποτελεί το πρώτο πράγμα που βλέπουν το πρωί. Να στέκεται φορώντας μόνο αυτό στη τζαμαρία και να βλέπει τη θέα.

Η Emily Ratajkowski δεν θα φορούσε φούτερ ούτε πουκάμισο σου που είναι το δεύτερο must σενάριο. Θα φορούσε τη φόρμα της και από πάνω ένα μπλουζάκι τόσο κοντό που δεν ξέρουμε αν μπορεί να θεωρηθεί μπλουζάκι. Ακόμα και τα κοντά μπλουζάκια σταματάνε στον αφαλό. Το συγκεκριμένο έχει πολύ πιο ψηλά το τέρμα του.

Σχεδόν το μισό στήθος είναι ακάλυπτο και σε συνδυασμό με το ότι είναι αρκετά ξεχειλωμένο, φτιάχνει μια εικόνα ακαταμάχητη. Το underbood της Emily είναι για να πάρει πρώτη θέση. Πρόσθεσε σε όλα αυτά και το ότι είναι πάνω στο κρεβάτι. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

No Comments Yet

Comments are closed