Αυτός είναι ο Κίμων, σωματοφύλακας και σύζυγος της Έλενας Ράπτη (ΦΩΤΟ)

Τους τελευταίους τρεις μήνες η Έλενα Ράπτη κατάφερε να διατηρήσει κρυφό τον γάμο της. Η βουλευτής της ΝΔ αποφάσισε να κάνει χθες την αποκάλυψη ότι παντρεύτηκε τον γοητευτικό αγαπημένο της, Κίμωνα.

Το ιερό μυστήριο έγινε στις 18 Μαΐου σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης με 10 καλεσμένους και έμεινε κρυφό αφού το ζευγάρι θεώρησε πως δεν έπρεπε να «παίξει» ως είδηση μέσα στις εκλογές, κρατώντας την ιδιωτική ζωή της Έλενας και του Κίμωνα μακριά από την πολιτική και τους φωτογραφικούς φακούς.

Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ο γαλανομάτης Κίμων, ο οποίος υπήρξε σωματοφύλακάς της.

Κουμπάροι του ζευγαριού έγιναν δύο στενοί τους φίλοι.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο Κίμων, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, είναι ο άνδρας της προσωπικής ασφάλειας της Ράπτη, με τον οποίο είχε κάνει διακοπές στη Μύκονο το 2017.

Ο έρωτάς τους θυμίζει τον κινηματογραφικό έρωτα της Γουίτνεϊ Χιούστον με τον σωματοφύλακά της, Κέβιν Κόστνερ στην ομώνυμη ταινία!

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ράπτη, προηγουμένως, διατηρούσε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, Λούκα Γιώρκα, από το 2014 μέχρι και τις αρχές του 2017.

Βέβαια, ο τραγουδιστής, που τότε εκπροσωπούσε τη χώρα μας στην Eurovision, ισχυριζόταν ότι δεν ήταν μαζί με την βουλευτή, αλλά στήριζε μόνο το φιλανθρωπικό της εγχείρημα.

No Comments Yet

Comments are closed