Αποδοτικό Μάρκετινγκ χαμηλού κόστους με ποιοτικά αποτελέσματα

Είναι πλέον γεγονός πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζικά με τους πελάτες σας μέσω αποστολής μαζικών μηνυμάτων Viber. Η νο1 υπηρεσία μαζικής αποστολής μηνυμάτων, Sms-Marketing.gr, σας παρέχει τη νέα αυτή καινοτόμα δυνατότητα για μαζική αποστολή Viber Μηνυμάτων!. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία προς όφελος της επιχείρησής σας και να ενημερώστε το πελατολόγιό σας και τους συνεργάτες σας γρήγορα και με χαμηλό κόστος για τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις. Η αποτελεσματικότητα από τη χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής προκύπτει από το γεγονός ότι οι πιο πολλοί καταναλωτές, λαμβάνουν και διαβάζουν άμεσα ένα γραπτό μήνυμα.

Στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, η υπηρεσία του sms marketing είναι καθιερωμένη σαν μία από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους προώθησης και επικοινωνίας. Η χρήση της υπηρεσίας είναι εξαιρετικά απλή και δεν απαιτεί την εγκατάσταση κάποιου λογισμικού ή εφαρμογής. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να κάνετε αποστολές προσωποποιημένων μηνυμάτων, προσεγγίζοντας περισσότερο τον παραλήπτη, χρησιμοποιώντας κάποιο προσωπικό του στοιχείο, όπως όνομα, επίθετο κλπ. Οι επαφές στις οποίες θέλετε να κάνετε μαζική αποστολή εισάγονται απλά και μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες, κατηγορίες κλπ και γενικότερα να οργανώσετε τις τηλεφωνικές σας λίστες. Ο αποστολέας που θα φαίνεται στους παραλήπτες ορίζεται από εσάς και υπάρχει η δυνατότητα να είναι διαφορετικός σε κάθε αποστολή. Μετά από κάθε αποστολή θα μπορείτε να βλέπετε αναφορές παράδοσης, έτσι ώστε να έχετε πλήρη εικόνα της αποστολής που πραγματοποιήσατε.

Η υπηρεσία της αποστολής μαζικών γραπτών μηνυμάτων Viber είναι ένα σύγχρονο εργαλείο του marketing, σε σχέση με άλλους τρόπους προώθησης , όπως είναι τα διαφημιστικά φυλλάδια, οι έντυπες καταχωρήσεις κλπ.  Είναι ένα μέσο διαφήμισης με χαμηλό κόστος, τόσο σε χρήματα, όσο και σε χρόνο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας, να αναβαθμίσετε την εταιρική σας εικόνα και να αυξήσετε των όγκο των πωλήσεων σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τις αποστολές των μαζικών μηνυμάτων σας, για να ενημερώστε τους πελάτες για τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας, να δημιουργήσετε μια καμπάνια που σας αντιπροσωπεύει και να τα προωθήσετε άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού. Στη συνέχεια θα λάβετε στατιστικά και αναφορές παράδοσης, ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο της αποστολής σας.

No Comments Yet

Comments are closed