Από τις 25 Ιουνίου ξεκινά η λειτουργία των θερινών κινηματογράφων σε Νεάπολη και Συκιές

Οι φίλοι της 7ης Τέχνης δίνουν ραντεβού όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος «μες στα θερινά τα σινεμά» του δήμου Νεάπολης-Συκεών, στις δύο μικρές αυτές οάσεις που εφοδιάστηκαν με τις τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες και συνέθεσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολής που θα κρατήσει συντροφιά σε όλους όσοι επιλέξουν τη Δενδροφυτεία και την περιοχή Στρεμπενιώτη για απολαυστικές ανάσες δροσιάς και κινηματογραφικής περιπλάνησης κάτω από το φως των αστεριών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ. Νεάπολης-Συκεών.

Είκοσι κινηματογραφικές επιτυχίες από τον ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνή κινηματογράφο για τους μεγάλους, αλλά και παιδικές ταινίες για τους μικρούς κινηματογραφόφιλους, επιλέχθηκαν και θα προβληθούν στο Σινέ «Παράδεισος» και το Σινέ «Άλσος» από τις 25 Ιουνίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου στους δύο Δημοτικούς Θερινούς Κινηματογράφους.

Οι προβολές ξεκινούν με την ταινία «Το τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη που θα προβληθεί στις 25,26 και 27/6 στο Σινέ «Άλσος» και στις 28,29,30/6 και 1/7 στο Σινέ «Παράδεισος».
No Comments Yet

Comments are closed