Αντίδραση παράταξης «Θεσσαλονίκη Πρώτη» για «μεταγραφή» Δημαρέλου: Γλυκές οι Σειρήνες των συμφερόντων…

«Γλυκές οι σειρήνες των συμφερόντων…»  σημειώνουν με νόημα σε σχόλιό τους κύκλοι της παράταξης «ΘεσσαλονίκηΠρώτη», μετά την μεταγραφή του Γιώργου Δημαρέλου στην παράταξη Βούγια, όπως δημοσίευσε νωρίτερα το myportal.gr

To σχόλιο κύκλων της «Θεσσαλονίκη Πρώτη»

Φαίνεται πως κάποιοι μπέρδεψαν την αυτοδιοίκηση με το ποδόσφαιρο. Και όλοι γνωρίζουν πως γίνονται εκεί οι… μεταγραφές.
Ευτυχώς για μας, δυστυχώς για κάποιους άλλους, όπως αποδείχθηκε εμείς στη “Θεσσαλονίκη Πρώτη” δεν έχουμε κομματικά ταμεία.
Την ώρα που επτά νέοι άνθρωποι από την κοινωνία εντάσσονταν στη “Θεσσαλονίκη Πρώτη” για να συνταχθούν στον αγώνα μας για μια καλύτερη πόλη, ο κ. Γιώργος Δημαρέλος αποφάσισε να φύγει από την παράταξη μας για να ενταχθεί σε άλλη.
Από την αρχή όλοι εμείς που ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε τη “Θεσσαλονίκη Πρώτη” ως μια καθαρά ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική παράταξη, ξέραμε πως θα υπάρχουν πολλαπλές πιέσεις από μηχανισμούς, κόμματα και συστήματα. Κάποιοι φάνηκε πως δεν αντέχουν σε αυτές ή λαμβάνουν αποφάσεις με γνώμονα το προσωπικό όφελος ή άλλα συμφέροντα. Γλυκές οι Σειρήνες των συμφερόντων…
Η απόφασή του να φύγει δεν μας πτοεί στο παραμικρό. Μικρή πόλη είναι η Θεσσαλονίκη και όλοι γνωρίζουμε τα πραγματικά κίνητρα. Όλοι κρινόμαστε.

No Comments Yet

Comments are closed