Αντιδήμαρχος για… λίγες ημέρες και στο δήμο Βόλβης – Ποιος τον αντικατέστησε

Μόλις λίγες ημέρες διήρκεσε η θητεία του αντιδημάρχου δημοτικών ενοτήτων και τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Βόλβης, Γ. Μπουρλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπουρλής, από τους στενούς συνεργάτες του δημάρχου Διαμαντή Λιάμα, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του κ. Λιάμα να του αναθέσει τη συγκεκριμένη αντιδημαρχία και όχι αυτής της καθαριότητας, θέση την οποία κατείχε κατά την προηγούμενη θητεία.

Μάλιστα, είχε ενημερώσει σχετικά και τον ίδιο τον δήμαρχο, ο οποίος του διαμήνυσε ότι δεν προτίθεται να του αναθέσει άλλα καθήκοντα, καθώς κατά την προηγούμενη θητεία του κ. Μπουρλή υπήρχαν παράπονα από τους δημότες για την κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας.

Μετά από αυτό ο κ. Μπουρλής κατέθεσε το γραφείο Πρωτοκόλλου του δήμου την παραίτησή του και από τη θέση του αντιδημάρχου και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Μάλιστα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία σε περίπτωση που η δήλωση παραίτησης πρωτοκολληθεί, λαμβάνει, ταυτόχρονα, χαρακτήρα αμετάκλητης απόφασης.

Τη θέση του παραιτηθέντα δημοτικού συμβούλου κατέλαβε η πρώτη επιλαχούσα Στέλλα Σαλέπη ενώ ο κ. Λιάμας όρισε νέο αντιδήμαρχο δημοτικών ενοτήτων και πολιτικής προστασίας τον Ανδρέα Γαβριηλίδη.

Σε ό,τι αφορά την εποπτεία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, αυτή αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ν. Πανταζίδης.

No Comments Yet

Comments are closed