Αντετοκούνμπο: «Ευχαριστώ τους Ελληνες για τη συμπαράσταση τους»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο γνώρισε την αποθέωση στη Βοστόνη, όπου οι Μπακς γνώρισαν την ήττα με 111-100 από τους Σέλτικς. Περισσότεροι από 2.000 ομογενείς, κρατώντας ελληνικές σημαίες και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο, αποθέωσαν τον 22χρονο σούπερ σταρ. Και εκείνος τους αποζημίωσε σημειώνοντας 40 πόντους.

«Ήταν κάτι απίστευτο. Ήρθαν περίπου δύο χιλιάδες Έλληνες στο γήπεδο, παιδιά, γονείς, μεγάλοι άνθρωποι. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση. Το να βλέπεις μικρά παιδιά να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο με συγκίνησε. Είναι μεγάλη υπερηφάνεια για τη χώρα μας και τους ευχαριστώ όλους», τόνισε ο Giannis και συμπλήρωσε:

«Το να βλέπω την ελληνική σημαία με κάνει να παίζω πιο δυνατά για τη χώρα μου και την ομάδα μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το έκαναν στο Σακραμέντο, στο Κλίβελαντ, ξανά εδώ στη Βοστόνη και ξέρω πως θα ακολουθήσουν κι άλλα. Είναι διασκεδαστικό, νιώθεις σαν να παίζεις στην έδρα σου με τόσους Έλληνες στο πλευρό σου.»

Λίγο αργότερα ο ίδιος πόσταρε στο Twitter το εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τους 2.000 Έλληνες που ήρθαν στον αγώνα και υποστήριξαν εμένα και την ομάδα μου. Μέτρησα περίπου 15 ελληνικές σημαίες στο γήπεδο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

No Comments Yet

Comments are closed