Άννα Ελευθερίου:Το πρώτο μήνυμα μετά την νίκη στο Power of Love

Τι έγραψε στο μήνυμα της η νικήτρια του power of lovegr;

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του Power of Love με την Άννα Ελευθερίου και τον Παύλο Παπαδόπουλο να είναι οι μεγάλοι νικητές.

Η παίκτρια από την Κύπρο έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την νίκη της και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που την στήριξε.

«Όταν πήρα την απόφαση να πάω στο «Power Of Love», δεν περίμενα ότι στον τελικό, θα με βγάζετε τη νικήτρια του #poweroflovegr!! Ευχαριστώ τον #skaitv που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία, όλους τους παίκτες.., από τον καθένα σας πήρα ένα διαφορετικό μάθημα ζωής, τα fun pages που ήσασταν πάντα δίπλα μου, όλους εσάς τα #pourekkakia για την υποστήριξη που μου δείξατε αυτούς τους 6 μήνες και που συνεχίζεται ακόμη να μου δείχνετε με τα μηνύματα σας και την αγάπη σας.. Και εσένα, που πίστεψες από την πρώτη ημέρα σε εμένα, ήσουνα δίπλα μου και δε με άφησες να τα παρατήσω!! Βγαίνοντας από το παιχνίδι, νιώθω ότι το μεγαλύτερο δώρο το πήρα από εσάς.. Μπορεί να μην βρήκα το #poweroflove μου, αλλά εσείς μου χαρίσατε τόση αγάπη και αυτό είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα, δε θα το ξεχάσω ποτέ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

πηγη:yupiii.gr

No Comments Yet

Comments are closed