ΑνφανΓκατέ στο Τελλόγλειο: «Food & Wine Experience» από μοναδικές γεύσεις και φθινοπωρινά αρώματα

Το Wine Style και το ΑνφανΓκατέ, σας προσκαλούν την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου σε μια Food & Wine Experience στο Τελλόγλειο, Αγίου Δημητρίου 159 Θεσσαλονίκης.
Επιλεγμένες σοδειές και ετικέτες του Moschopolis Winery, του πιο ανερχόμενου οινοποιού της Βόρειας Ελλάδας από τη Θεσσαλονίκη, συνδυάζονται με ένα ξεχωριστό μενού από μοναδικές γεύσεις και φθινοπωρινά αρώματα, ειδικά σχεδιασμένο από τον Executive Chef του ΑνφανΓκατέ, Πρόδρομο Ασημάκη και τη μπριγάδα του.
Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Θοδωρής Γερμάνης, οινοποιός του Moschopolis Winery και ο Στέφανος Κόγιας (Wine Style), εμπνευστής της ιδέας Food & Wine Experience.
ΜΕΝΟΥ
Ο Μπαξές.
Σαλάτα με πράσινα φύλλα και ρομανέσκο, περγαμόντο και αχλάδι με πικάντικη γραβιέρα και πίκλες πράσινης φράουλας. Θα συνδυαστεί με Moschopolis Aiora ΛΕΥΚΟ 2020 από τις ποικιλίες Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Μαλαγουζιά
*****
Το Ριζότο.
Ριζότο καπνιστής μελιτζάνας με παρμεζάνα συνδυασμένο με
Moschopolis 8 POZE, 2019 από τις ποικιλίες Ξινόμαυρο και Syrah
*****
Ο Μόσχος.
Κλασσικό Boeuf Bourguignon με πουρέ σελινόριζας και ψητά λαχανικά συνδυασμένο με Moschopolis 18 EPYΘPO, 2019 (Syrah)
*****
Ο Μπαμπάς.
Baba au Rum συνοδεία του Moschopolis Desert N/V (Πρώτη παρουσίαση) ένα γλυκό κρασί από λιαστά σταφύλια Ξινόμαυρου, Ασύρτικου και Μαλαγουζιάς που έρχεται κατευθείαν από τα βαρέλια όπου ακόμα ωριμάζει.
*****
Τιμή μενού με τα κρασιά που το συνοδεύουν: 40 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων
Κρατήσεις: +30 231 024 7307 ή email στα: [email protected] | [email protected]
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Το Σάββατο φυσικά τα τρομερά παιδιά της #anfangateband αποδεικνύουν κάθε βδομάδα ότι “jazz can be really addictive”.
No Comments Yet

Comments are closed