Ανακοινώθηκε: Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Ο κύριος Μπογδάνος θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος γεννήθηκε πριν 39 χρόνια στην Πλατεία Αμερικής. Εκεί μεγάλωσε και διατηρεί σπίτι και γραφείο. Ως πρόεδρος δεκαπενταμελούς έφτιαξε βιβλιοθήκες σε ακριτικά χωριά και ως δαπίτης έδωσε μάχες στη Γενική Συνέλευση και τη Σύγκλητο του Παντείου ενάντια σε ιδεολογίες ολοκληρωτισμού και ανομίας. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ, πήρε ΜΑ στη Φιλοσοφία από το King’s College London και συνέχισε με Μακροοικονομικά στο London Business School. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, ενώ εργάστηκε για τρία χρόνια στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης στο Λονδίνο, πριν επαναπατριστεί για να υπηρετήσει ως έφεδρος υπαξιωματικός στον ΕΣ.

Εργάστηκε στον τύπο από τα 18 του, επανήλθε στα ΜΜΕ στον City99,5 και τον Ελεύθερο Τύπο, θήτευσε πλάι στον Θανάση Λάλα στον Flash και τη FAQ και το 2010 εντάχθηκε στον ΣΚΑΪ. Αγωνίστηκε για την αστική δημοκρατία και την ευρωπαϊκή θέση της Ελλάδας υπό αντίξοες συνθήκες, σημείωσε επιτυχίες, έκανε λάθη, δεν σταμάτησε να μάχεται για την αλήθεια με πατριωτισμό και φιλελεύθερο σθένος, ακόμα και με προσωπικό κόστος. Από το 2017 είναι Διευθυντής Προγράμματος στον ΘΕΜΑ104,6, δημοσιογράφος στο Πρώτο Θέμα και εκδότης του meaculpa.gr. Αγαπά τα γράμματα και τη μουσική και στις 6 Ιουλίου νυμφεύεται, όπως είναι από καιρό προγραμματισμένο, την Ελένη του, αμέσως πριν ζητήσει την ψήφο των Αθηναίων.

Σε απόλυτη ταύτιση με τον Κυριάκο από την αρχή της υποψηφιότητάς του για την προεδρία, ο Κωνσταντίνος επιδιώκει εφεξής να αποτελέσει μια δυναμική κοινοβουλευτική φωνή στο πλευρό του ως πρωθυπουργού, στον δρόμο της επιστροφής όλων στον καλύτερό μας εαυτό!


Πηγή: https://meaculpa.gr/politiki/24863-anakoinothike-upopsifios-me-ti-nd-o-konstantinos-mpogdanos?fbclid=IwAR27_J9defvJ3Fb7yzXT_yAXA_Vcv5vuLiXpjTneFvvHz35ja_o-PHWeOrM

No Comments Yet

Comments are closed