Αλλαγές στον ΠΑΟΚ με στόχο την κορυφή

Του Γιώργου Μπούζου, Δημοσιογράφου

 

Έρχονται αλλαγές στον ΠΑΟΚ! Το ταμείο μετά τις πρώτες δέκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος μοιάζει με ποτήρι! Στην Τούμπα το βλέπουν μισοάδειο! Αυτό σημαίνει ότι παίκτες που ήταν στην εξέδρα θα προωθηθούν στην ενδεκάδα και κάποιοι που ήταν βασικοί θα… εξοβελιστούν εκτός ομάδας. Όλα αυτά με άνωθεν εισήγηση και εντολή διαχείρισης στον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αποκαλυπτικό παράδειγμα ο Λέοβατς. Στο πρόσωπο του Κροάτη αμυντικού καθρεφτίζεται όλη η δυσαρέσκεια που υπάρχει για την αγωνιστική αδιαφορία συγκεκριμένων παικτών. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν κέρδισε ούτε μια μονομαχία! Αυτό το … χαρτί, αποτελεί το πειστήριο για την κάμψη του. Θα το πληρώσει. Η απόφαση που ζυμώνεται είναι να μείνει στα … πίτς.

Αντίθετα υπάρχουν κι εκείνοι που θεωρείται ότι κακώς βρίσκονται εκτός ομάδας και πρέπει να επιστρέψουν άμεσα. Κλασσικό παράδειγμα ο Κάνιας. Παίκτες αυτής της κατηγορίας θα κληθούν από τον Λουτσέσκου να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν αλλά το σημαντικότερο αν μπορούν να αλλάξουν το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η απόφαση να γίνουν μία ή δύο μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου. Σε πρώτη προτεραιότητα η απόκτηση αριστερού μπακ. Για τον Λεβέκ υπάρχει η εκτίμηση ότι θα πρέπει να φύγει. Πηγαίνει από τραυματισμό σε τραυματισμό και η μηδαμινή προσφορά του- δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ- του ανοίγει την πόρτα της εξόδου.

Αυτές είναι οι αλλαγές που δρομολογούνται στο γήπεδο. Υπάρχει όμως και η νοοτροπία. Εδώ τον τόνο τον έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης. Επέβαλε στους παίκτες πρόστιμο για τις ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Το γεγονός αποδεικνύει πόσο ψηλά σηκώνει τον πήχη ο ομογενής επιχειρηματίες. Ακόμα και οι ήττες σε ντέρμπι, όπου όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, δεν γίνονται αποδεκτές!

Αν όλα αυτά φέρουν αποτέλεσμα θα φανεί με τη θέση που θα έχει ο ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

No Comments Yet

Comments are closed