Οι ακανέδες της Φωτεινής και η προτροπή για τα… «γαλλικά» του Χατζηδάκη

Για τη χτεσινή  πρώτη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ το 2018 σας τα είπαμε και χτες. Κύριο θέμα της ήταν το Σκοπιανό, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε για πρώτη φορά την γραμμή που θα ακολουθήσει η ΝΔ.

Πέραν τούτου βέβαια και αν πιστέψουμε τον σημερινό «Βηματοδότη» στη συνεδρίαση κυριάρχησαν και κάποια παραπολιτικά σχόλια. Όπως το κέρασμα με  ακανέδες που έκανε η Σερραία τομεάρχης αγροτικής ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή, τους οποίους όμως ελάχιστοι (μάλλον λόγω υπεργλυκαιμίας των γιορτών) δοκίμασαν. Σε πολιτικό επίπεδο τώρα: ενδιαφέρον είχαν και οι ξαφνικοί υψηλοί τόνοι που χρησιμοποίησε ο συνήθως ήπιος Κωστής Χατζηδάκης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απόντος του Αδωνη Γεωργιάδη, ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους και  προέτρεψε τους τομεάρχες της ΝΔ να είναι απόλυτα σκληροί απέναντι στους Συριζαίους και κυρίως κατά του Πάνου Καμμένου, υπενθυμίζοντάς τους τι έλεγαν επί χρόνια για το Σκοπιανό. Τελείωσε την τοποθέτησή του προτρέποντας τους βουλευτές της ΝΔ «αν χρειαστεί να τους μιλάτε και γαλλικά». Και για όσους δεν κατάλαβαν επανέλαβε: «Ακόμα και γαλλικά χρησιμοποιήστε εναντίον τους. Τους αξίζει, μην τους αφήσετε έτσι».

Εκτός αν οι υψηλοί τόνοι είχαν να κάνουν με τις πρώτες… ανήσυχες και δύσκολες ημέρες στο σπίτι του γαλάζιου πολιτικού, που πολύ πρόσφατα έγινε πατέρας….

-Ο Νεολαίος-

 

 

No Comments Yet

Comments are closed