Άγριες μέλισσες: Το διαζύγιο που θα πέσει σαν «βόμβα» στο Διαφάνι

Η Θεοδοσία γοητεύεται από τον γυναικολόγο Βασταρδή και για πρώτη φορά ένας άλλος άντρας εκτός από τον Λάμπρο της κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Άλλωστε, η έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην ίδια και στον δάσκαλο της έχει προκαλέσει ανασφάλεια για τη σχέση τους.

Ωστόσο, πολύ σύντομα απογοητεύεται από τον Βασταρδή, καθώς ανακαλύπτει πως είναι ήδη παντρεμένος με μία άλλη γυναίκα.

Μάταια εκείνος προσπαθεί να την πείσει πως θα πάρει διαζύγιο και πως έχει τελειώσει οριστικά ο γάμος του.

Ο γιατρός είναι αποφασισμένος, όμως, να κερδίσει την καρδιά της Θεοδοσίας. Έτσι, πολύ σύντομα, πηγαίνει να τη βρει και της δείχνει τα χαρτιά του διαζυγίου του.

Μάλιστα, προχωρά ακόμη ένα βήμα ζητώντας της να ζήσουν μαζί. Εκείνη, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς ακόμη δεν είναι σίγουρη αν θέλει να χωρίσει με τον Λάμπρο και να τον βγάλει για πάντα από τη ζωή της.

Κανείς, όμως, από τους δύο, τη Θεοδοσία και τον Βασταρδή, δεν έχει αντιληφθεί πως ο Λάμπρος γίνεται μάρτυρας της συνάντησής τους.

Ο δάσκαλος παραξενεύεται βλέποντάς τους μαζί και αμέσως αντιλαμβάνεται πως ανάμεσα τους συμβαίνει κάτι περισσότερο από τη σχέση μεταξύ ασθενούς και ιατρού.

Αργότερα, ο Λάμπρος, έχοντας μάθει την παράνομη σχέση της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή, αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης είναι ανήσυχος καθώς οι ώρες περνούν και δεν μπορεί να βρει πουθενά τον γιο του.

Από την άλλη, ο Βασταρδής προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να παρατήσει τον Λάμπρο καινά φύγει μαζί του.

Εκείνη, όμως, είναι πολύ μπερδεμένη και δεν είναι σε θέση να πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση. Το τέλος, όμως, έρχεται να δώσει ο Λάμπρος.

Ο τελευταίος καταλαβαίνει το ιδιαίτερο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στη γυναίκα του και στον Βασταρδή και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο.

Της ζητάει, μάλιστα, να προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες προκειμένου να είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η σχέση του Μιλτιάδη με τον Δούκα είναι σε τεντωμένο σκοινί.

Μάλιστα, ο πρώτος ξεσπάει εναντίον του αδελφού του και αποφασίζει να του αποκαλύψει κάτι που αναμένεται να ταράξει την ηρεμία της οικογένειάς του για πάντα. Συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης εξομολογείται στον Δούκα τι έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τη Μυρσίνη στο παρελθόν.

Ο ισχυρός άντρας εξοργίζεται με όσα ακούει και δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα του ήταν έτοιμη να τον απατήσει με τον ίδιο του τον αδελφό. Η εμπιστοσύνη του Δούκα απέναντι στη Μυρσίνη κλονίζεται ανεπανόρθωτα.

Εκείνη τώρα πρέπει να βρει τρόπο να τον πείσει πως όλα είναι ένα ψέμα του Μιλτιάδη, θα τα καταφέρει όμως;

 

 

 

 

 

 

πηγή: gossiptv.gr

No Comments Yet

Comments are closed