Αγριες μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Ο Μελέτης εκδικείται και η Πηνελόπη καταρρέει

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες» για την επόμενη σεζόν. Μετά το 151ο επεισόδιο η πλοκή θα μεταφερθεί χρονικά στο 1965. Το φετινό τέλος από τις «Άγριες Μέλισσες» θα γραφτεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στο 125ο επεισόδιο, ωστόσο το κανονικό φινάλε του πρώτου κύκλου θα το δούμε από Σεπτέμβριο και για ακόμη 26 επεισόδια.

 

Δευτέρα 6 Ιουλίου – O Μελέτης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών φέρνοντας μαζί του μια «βόμβα»
Η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει μια αλήθεια στον Κυπραίο που θα τον σοκάρει. Το γεγονός όμως ότι την παρακολούθησε οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση το ζευγάρι. Θα έρθει η οριστική ρήξη; Την ίδια ώρα, η Βιολέτα κάνει ακόμα μία συζήτηση με τον Σταμάτη που δεν οδηγεί πουθενά, καθώς ο Σταμάτης ήρθε για να μείνει. Ο Νικηφόρος προς δυσάρεστη έκπληξή του αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάποιος που γνωρίζει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας.

Ο Δούκας νιώθει τα σχέδιά του να κινδυνεύουν μέρα με τη μέρα, ενώ ένα τηλεγράφημα από το υπουργείο δίνει οριστική απάντηση για τη βιομηχανική ζώνη. Ποιος θα είναι τελικά ο νικητής σε αυτό τον πόλεμο; Παράλληλα, ο Λάμπρος αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Ελένη και αυτήν τη φορά είναι αποφασισμένος να μη φύγει από τα χέρια του. O Μελέτης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών φέρνοντας μαζί του μια «βόμβα» που θα γκρεμίσει οριστικά και συθέμελα την ηρεμία όλων τους…

Τρίτη 7 Ιουλίου – Η Πηνελόπη δεν αντέχει την αποκάλυψη του Μελέτη
Στο σπίτι των Σεβαστών όλοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα από την αποκάλυψη του Μελέτη και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί λεπτό το λεπτό. Ο Μελέτης, παρουσία του Δούκα και της Ανέτ, τους αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δύο. Θα τις δεχτούν όμως ο Δούκας και η Ανέτ; Η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της θέλοντας να ηρεμήσει από την αναστάτωση που επικρατεί στους Σεβαστούς, ενώ η θαλπωρή της Ελένης δείχνει να μαλακώνει κάπως έπειτα από πολύ καιρό την αντάρα που έχει η ψυχή της. Το ίδιο βράδυ η Δρόσω, μόνη στην κρυψώνα της, θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της. Η Πηνελόπη, μη μπορώντας να αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, ενώ ο Τόλλιας κάνει κάποιες ανακοινώσεις στους συγχωριανούς του που θα φέρει τα πάνω κάτω.

No Comments Yet

Comments are closed