Αδ. Γεωργιάδης για Καλογρίτσα-Παππά: Να παρέμβει εισαγγελέας

«Φάνηκε ότι ο Νίκος Παππάς έστησε τον διαγωνισμό για τις άδειες και μεσολάβησε υπέρ μιας εταιρείας κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφορικά με τις καταγγελίες Καλογρίτσα. Παράλληλα κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να μην κρύβεται, πρέπει να πάρει αποφάσεις».

Η Ελλάδα δεν έχει ξεχάσει τα βοσκοτόπια της Ιθάκης, είπε στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης και κάλεσε και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κύριοι Τσακαλώτος και Φίλης, να μη μείνουν σιωπηλοί «όταν σφυρίζουν εκατομμύρια».

Ο υπουργός Ανάπτυξης ζήτησε, τέλος, παρέμβαση του εισαγγελέα για τα όσα υποστήριξε ο «κόκκινος εργολάβος» Χρήστος Καλογρίτσας: Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, δεν χρωστά το ποσό των 3 εκατ. ευρώ στην εταιρεία CCC, αφού αυτά τα χρήματα τα είχε πάρει με παρέμβαση Παππά προκειμένου να πάρει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Νίκος Παππάς έχει δύο δρόμους, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης: Είτε να μηνύσει αύριο τον Καλογρίτσα, είτε να αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

No Comments Yet

Comments are closed