4 σταρ που τα έχουν πάρει χοντρά από το Netflix

To Netfix ρίχνει εκατομμύρια στα πόδια των Μπεν Άφλεκ, Ράιαν Ρέινολντς, Γουίλ Σμιθ και Άνταμ Σάντλερ.

Το Χόλιγουντ δεν πληρώνει όπως παλιά και οι εποχές που ένας σταρ μπορούσε να κερδίσει 100 εκατ. δολάρια από μία ταινία, όπως έκανε ο Γουίλ Σμιθ με το «Men in Black 3» ανήκουν στο παρελθόν. Δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει, λοιπόν, που όλο και περισσότερα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ στρέφονται στο Netflix που, αν και εκ φύσεως δεν μπορεί να δώσει ποσοστά επί των εισπράξεων, είναι πολύ γενναιόδωρο στις προσυμφωνημένες αμοιβές του.

Για παράδειγμα, τα 27 εκατομμύρια που θα βγάλει ο Ράιαν Ρέινολντς για την ταινία του Netflix «Six Underground» είναι περισσότερα από τα 20 εκατ. που πήρε ο Ντουέιν The Rock Johnson για το επερχόμενο «Fast & Furious: Hobbs & Shaw» ή τα 17 εκατ. του Γουίλ Σμιθ για το «Bad Boys For Life». Ενώ υπάρχει και ηθοποιός του οποίου η συμφωνία με το Netflix του αποφέρει ακόμη περισσότερα χρήματα.

Ας δούμε στη συνέχεια 4 χολιγουντιανούς σταρ που έχουν υπογράψει καλές συμφωνίες με το Netflix.

Μπεν Άφλεκ – 8 εκατ. για το «Τριπλό Σύνορο»

Σύμφωνα με το Netflix, 52 εκατ. νοικοκυριά είδαν την περιπέτεια «Τριπλό σύνορο» τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της, παρά τις ανάμικτες κριτικές (το ποσοστό του στο Rotten Tomatoes είναι 71%). Ο Άφλεκ υποδύεται τον αρχηγό μιας ομάδας πρώην κομάντο που σχεδιάζουν ληστεία στη Νότια Αμερική.

Ράιαν Ρέινολντς – 27 εκατ. για το «Six Underground»

Η περιπέτεια που θα σκηνοθετήσει ο Μάικλ Μπέι των ταινιών «Transformers» ακολουθεί έξι δισεκατομμυριούχους που αποφασίζουν να γίνουν… τιμωροί του εγκλήματος. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019.

Γουίλ Σμιθ – 35 εκατ. για το «Bright 2»

To «Bright», μια περιπέτεια με ήρωες έναν αστυνομικό και τον… ορκ συνεργάτη του θάφτηκε ανελέητα από τους κριτικούς (25% στο Rotten Tomatoes) αλλά το Netflix ισχυρίζεται ότι ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του το 2017 και γι’ αυτό επενδύει τόσα χρήματα στο σίκουελ.

Άνταμ Σάντλερ – 250 εκατ. δολάρια για 4 ταινίες

Ούτε μία από τις ταινίες που γυρίζει για το Netflix ο κωμικός Άνταμ Σάντλερ δεν αρέσει στους κριτικούς. Μάλιστα το γουέστερν «6 και Γελοίοι» έχει το απίστευτο ποσοστό 0% στο Rotten Tomatoes. Κάποιοι όμως τις βλέπουν αυτές τις ταινίες και μάλλον είναι πάρα πολλοί, γιατί η πλατφόρμα streaming του έκλεισε συμβόλαιο-μαμούθ για 4 ακόμη ταινίες.

No Comments Yet

Comments are closed