33 παραβιάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα

Σε 33 ανέρχονται τα πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα σήμερα, Δευτέρα, κατά τη διενέργεια χιλιάδων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην επικράτεια από το πρωί.

Σε όλη τη χώρα από πολύ νωρίς το πρωί αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους σε οδηγούς αυτοκινήτων και πεζούς προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα μαζί τους.
Υπεθυμίζεται ότι το πρόστιμο για όσους δεν τηρούν τα μέτρα στην απαγόρευση κυκλοφορίας, είναι ύψους 150 ευρώ.
Σε μια πρώτη ανάγνωση, οι πολίτες δείχνουν να έχουν σεβαστεί τους αυστηρούς περιορισμούς στην ελευθερία των μετακινήσεων που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση χθες, Κυριακή, στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και ανάσχεσης της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.
Κατά τη σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στα νέα αυστηρά μέτρα απαγόρευσης της μετακίνησης, λέγοντας πως «τα πρώτα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά με τους πολίτες να δείχνουν συμμόρφωση».
Μιλώντας αμέσως μετά τον καθηγτή Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως η πλειοψηφία των πολιτών μας αντιλαμβάνεται πλήρως την αναγκαιότητα αυτής της απόφασης και ακολουθεί τις οδηγίες.

No Comments Yet

Comments are closed