30 χρόνια FM100, 2 σπουδαίοι παραγωγοί και 4 κοινωνικές οργανώσεις

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης θα γίνει η παρουσίαση της δισκογραφικής παραγωγής με τίτλο «FM100 – 30 XΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ»

Πριν από λίγους μήνες η οικογένεια του δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM100 θρήνησε τον αδόκητο χαμό δύο εξαίρετων ραδιοφωνικών παραγωγών,
του Δημήτρη Διβιδή και του Φώτη Φερενίδη.

Σε μια εποχή γεμάτη δυσκολίες και προκλήσεις, η απώλεια του Φώτη και του Δημήτρη συνέπεσε με την συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του FM100.
Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των δύο ραδιοφωνικών παραγωγών της,
η διοίκηση της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ) του Δήμου Θεσσαλονίκης αποφάσισε, αντί άλλης χειρονομίας, να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο των οργανώσεων ΛΑΜΨΗ, ΜΕΡΙΜΝΑ, ΣΤΟΡΓΗ και ΣΥΖΩΗ, που είναι αφιερωμένο στην ανακούφιση των άτυχων παιδιών.

Να παντρέψει, δηλαδή, το πένθος με τη γιορτή για να τροφοδοτήσει την ελπίδα. Έτσι λοιπόν προχώρησε στην παραγωγή του cd «FM100 – 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ» με την ευγενική συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του cd θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς των παραπάνω οργανώσεων.

No Comments Yet

Comments are closed