Ο Γιάννης Κεσσόπουλος Γενικός Διευθυντής της ΔΕΠΘΕ

από Team MyPortal.gr
sms

Τον Δημοσιογράφο Γιάννη Κεσσόπουλο επέλεξε κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΘΕ στη χθεσινή του συνεδρίαση για τη θέση του Γενικού Διευθυντή των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, TV100, FM100 και FM100,6.

H σχετική απόφαση αναρτήθηκε σήμερα στη «Διαύγεια». Η πρόσληψή του διαρκεί ως την ολοκλήρωση της τρέχουσας δημοτικής θητείας, δηλαδή την 31η Δεκεμβρίου 2023.

Δείτε την απόφαση: ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Ο Γιάννης Θ. Κεσσόπουλος γεννήθηκε στις Σέρρες, το 1970. Σπούδασε νομικά στο ΑΠΘ. Ασχολήθηκε με το πολιτιστικό και με το πολιτικό ρεπορτάζ. Από το 1998 έχει εργαστεί ή συνεργαστεί με εφημερίδες (Εξώστης, Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Κεντρί, Karfitsa, Πρώτο Θέμα, Έθνος κ.ά.), με περιοδικά (Highlights, Εικόνες κ.ά.), γραφεία Τύπου (Νομαρχία Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμος Δέλτα κ.ά.). Έχει κάνει ραδιόφωνο και τηλεόραση. Έχει διατελέσει μέλος της διευθυντικής ομάδας στην εφημερίδα «Μακεδονία», διευθυντής της free press εφημερίδας «Karfitsa». Έχει δημοσιεύσει κείμενα σε περιοδικά όπως Εντευκτήριο, Θεσσαλονικέων Πόλις, Παράλλαξη κ.ά.