10 tips για να τον κάνεις να «κολλήσει» μόνο και μόνο από τα μηνύματα που θα του στείλεις!

Οι άντρες εκτός από ενδιαφέροντα, είναι και πολύ απλά πλάσματα. Δεν απαιτούν πολλά για να τους κάνεις ευτυχισμένους. Δεδομένου λοιπόν ότι η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων είναι πλέον κάτι το εντελώς φυσιολογικό και καθημερινό, είναι σημαντικό να ξέρεις πώς να κεντρίζεις το ενδιαφέρον ενός άντρα που σου αρέσει με τα μηνύματα που του στέλνεις, χωρίς να δείχνεις απελπισμένη.

Εκτός του ότι είναι από τους πιο πετυχημένους τρόπους να τον κάνεις ν’ ανυπομονεί να σε δει, τα μηνύματα είναι επίσης μία καλή τακτική να σπάσεις τον πάγο μεταξύ σας σε περίπτωση που ανήκεις στις ντροπαλές κοπέλες.

Τώρα θα μου πεις πόση τέχνη μπορεί να χρειάζεται για να στείλεις ένα μήνυμα; Εκεί είναι λοιπόν που την πατάμε οι περισσότερες. Χρειάζεται και μάλιστα αρκετή. Από τη μία. αν δείξεις υπερβολικό ενδιαφέρον θα τον τρομάξεις και θα φύγει, από την άλλη αν το παίξεις υπερβολικά κουλ και άνετη είναι αρκετό για να πιστέψει ότι είναι friendzoned.

Είναι μία δύσκολη ισορροπία που πρέπει να διατηρήσεις, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο εάν την καταλάβεις. Ορίστε 10 χρήσιμα tips για το πώς να κάνεις έναν άντρα να σε θέλει πολύ, μόνο από τα μηνύματα που του στέλνεις:

1 Δώσε του μικρές «πικάντικες» πληροφορίες

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους που μπορείς να τον κάνεις να σε θέλει απλά και μόνο με ένα μήνυμά σου, χωρίς να δείξεις από την πρώτη στιγμή ότι πεθαίνεις γι’ αυτόν, είναι να του διεγείρεις τη φαντασία με μικρές λεπτομέρειες.

Για παράδειγμα, αν σε ρωτήσει τι κάνεις, πες του ότι μόλις βγήκες από το μπάνιο και κάθεσαι ανέμελη (και καλά) στο κρεβάτι σου. Προσοχή: Μην τον ρωτήσεις εάν θέλει να περάσει μια βόλτα από εκεί, θα φανείς απελπισμένη. Άσε τον αυτόν να πάει το θέμα σε άλλο level. Ως γνωστόν, στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με ένα μυστήριο.

2 Να είσαι υπομονετική

Όσες φορές κι αν το έχεις ακούσει, εγώ θα το πω άλλη μία να το εμπεδώσεις καλύτερα. Μην του στέλνεις το ένα μήνυμα μετά το άλλο, επειδή βλέπεις ότι καθυστερεί να σου απαντήσει. Ίσως να είναι απασχολημένος ή να κάνει κάτι πολύ σημαντικό εκείνη την ώρα και να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα μηνύματα σου. Ίσως πάλι να μην το έχει γενικά με τις απαντήσεις.

Εάν είσαι τόσο ανυπόμονη, δημιουργείς την αίσθηση της απελπισμένης ή της «κολλιτσίδας» στον άλλον, πράγμα που τον κάνει να θέλει να το βάλει στα πόδια για να γλιτώσει.

3 Μη γράφεις κατεβατά

Όσα κι αν θες να του πεις, απέφυγε με κάθε τρόπο να του στέλνεις ολόκληρες εκθέσεις. Θα χάσει το ενδιαφέρον του σχετικά γρήγορα και θα νιώσει πιεσμένος. Φρόντισε να απαντάς λιτά και περιεκτικά, έτσι ώστε να του δίνεις την πάσα να σου κάνει και άλλες ερωτήσεις για να συνεχιστεί η συζήτησή σας.

Εάν απλά απαντάς σε ένα μόνο μήνυμα ό,τι σε ρωτάει και για όσα ακόμα σκοπεύει να σε ρωτήσει, κάποια στιγμή δε θα ξέρει τι άλλο να σου πει και θα λήξει η συζήτησή σας άδοξα.

4 Ποτέ μην απαντάς με ένα σκέτο «Οκ»

Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείς και να απαντάς μονολεκτικά ή με ένα σκέτο «οκ». Θα νομίζει ότι δεν ενδιαφέρεσαι και θα σταματήσει να προσπαθεί από ένα σημείο και μετά. Άσε που θα σε περάσει και για μεγάλη σνομπαρία.

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του γράφω πολλά και λέω λίγα. Ρώτα τον και εσύ πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Ή ότι θες να μάθεις για εκείνον τέλος πάντων. Σίγουρα θα νιώσει κολακευμένος και το φλερτ δε θα σταματήσει λεπτό.

5 Απέφυγε να του ζητήσεις να βγείτε

Ό,τι και να γίνει, απέφυγε να του ζητήσεις πρώτη να βγείτε ραντεβού. Μη δείξεις ότι σου αρέσει τόσο πολύ που είσαι πρόθυμη να προσπεράσεις τον κλασικό τρόπο και να μην τον αφήσεις να σε κυνηγήσει, έστω και λίγο. Του παίρνεις τον ρόλο.

Οι άντρες λατρεύουν να είναι οι κυνηγοί και τους αρέσει να προσπαθούν για το δύσκολο. Εάν κάτι παραείναι εύκολο για να το κατακτήσουν, τότε βαριούνται και πηγαίνουν για άλλα. Ωστόσο, μην φτάσεις και στο άλλο σημείο, του «απόρθητου κάστρου».

6 Να τον αποκαλείς με το όνομά του

Το να τον αποκαλείς με το όνομά του μπορεί να σπάσει τον πάγο και να τον κάνεις να αισθανθεί πιο οικεία. Επιπλέον να ξέρεις ότι ίσως να τον ερεθίζει και λίγο όταν βλέπει το όνομά του στην οθόνη κι απλά να φαντάζεται πώς θα είναι να του το λες από κοντά. Βλέπεις καμιά φορά τα πιο μικρά και φαινομενικά ασήμαντα πράγματα, έχουν τον πιο μεγάλο αντίκτυπο.

7 Ανέφερε ότι τον θυμάσαι (σε περίπτωση που στείλει πρώτος)

Ανέβασε του λίγο το ηθικό και κάνε τον να νιώσει σημαντικός λέγοντάς του ότι τον θυμάσαι. Έτσι ξεκινάς ένα πολύ ενδιαφέρον φλερτ και πραγματικά του φτιάχνεις τη μέρα. Εξάλλου υπάρχει καλύτερος τρόπος να κάνεις έναν άντρα να σε θέλει από το να του ενισχύεις την αυτοπεποίθηση;

8 Κάνε του κομπλιμέντα

Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και κάθε άντρας απολαμβάνει να του κάνεις κομπλιμέντα μια στο τόσο, έτσι για να επιβεβαιώνεται κι αυτός λίγο. Υπενθύμισε του πόσο όμορφος είναι ή πόσο ωραίο σώμα έχει.Κάνε τον να αισθανθεί καλά με τον εαυτό του (εντάξει μην τον χρυσώσεις κιόλας). Μια απλή κουβέντα θα τον κάνει να θέλει να επιταχύνει τη διαδικασία μεταξύ σας.

9 Δείξε ότι είσαι απασχολημένη (ως ένα βαθμό)

Θέλει αυτό που είναι δύσκολο να έχει. Μη δείξεις κατευθείαν διαθέσιμη λες και δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις στη ζωή σου και περιμένεις αποκλειστικά αυτόν. Όταν σου ζητήσει να βγείτε δε χρειάζεται να του πεις κατευθείαν ναι, αλλά μην τον ακυρώσεις κιόλας. Απλά δώσε του μία παράταση, ώστε να προσπαθήσει ακόμα πιο πολύ και να ανυπομονεί περισσότερο.

10 Χρησιμοποίησε φατσούλες στα μηνύματα σου (με μέτρο)

Ξέρεις και εσύ ότι γίνονται εύκολα παρεξηγήσεις μέσω των γραπτών μηνυμάτων. Γι’ αυτό το λόγο όταν θες να πεις κάτι που ίσως μπορεί να μην καταλάβει το ύφος σου, πρόσθεσε φατσούλες που θα δώσουν μία ζωντάνια στο κείμενο και δε θα παρεξηγήσει τις προθέσεις σου. (Προφανώς και δε θα βάλεις αυτές τις ειρωνικές-σπαστικές φάτσες, έχει ένα σωρό άλλες το κινητό σου)

Ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται πιο πολύ σαν βήματα για να γράψεις μία εργασία στο Πανεπιστήμιο, αλλά πίστεψε με, όσο έξυπνες κι αν είμαστε, σε κάτι τέτοια το χάνουμε λίγο, οπότε δεν είναι καθόλου κακό να έχουμε έναν «οδηγό».

Να θυμάσαι ότι το παν είναι να νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι, ενώ εσύ οδηγείς. Έτσι θα τον έχεις ακριβώς εκεί που θέλεις χωρίς να δείχνεις απελπισμένη.

No Comments Yet

Comments are closed