10 συμβουλές για να σε λατρέψουν οι κολλητοί του!

Η σχέση που έχει ο κάθε άνθρωπος με τους φίλους του και κυρίως τους κολλητούς, είναι πολύ σημαντική και όπως όλοι λένε η φιλία των αντρών είναι πολύ πιο δυνατή από αυτή των γυναικών. Συνεπώς, σε κάθε σχέση που κάνουμε, πέρα από το σύντροφό μας, δυστυχώς ή ευτυχώς, πρέπει να αποδεχόμαστε και τους κολλητούς του – είτε μας ταιριάζουν σαν χαρακτήρες είτε όχι.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως πρέπει εκείνοι να μας αποδεχτούν -κι αν όχι αμέσως να μας λατρέψουν- και για αρχή τουλάχιστον να μας «εγκρίνουν», όπως συνηθίζουμε να λέμε. Κι αυτό όχι μόνο γιατί θέλοντας και μη συχνά θα καλούμαστε να συνυπάρχουμε, αλλά κυρίως γιατί πολλές φορές η γνώμη του κολλητού και η σχέση του μαζί μας είναι πιθανό να επηρεάσει τον σύντροφό μας και συνεπώς τη μεταξύ μας σχέση.

Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, πρέπει από την αρχή να «κερδίσουμε» τους κολλητούς του συντρόφου μας και την εύνοιά τους. Θες να μάθεις πώς μπορείς να γίνεις η «αγαπημένη» των κολλητών του και να τους κάνεις να σε λατρέψουν; Ακολούθησε μερικές συμβουλές που σου προτείνουμε και θα το πετύχεις.

10 συμβουλές για να σε λατρέψουν οι κολλητοί του!

1. Πρόταση γνωριμίας: Πρότεινε πρώτη εσύ στον καλό σου να γνωρίσεις τους κολλητούς του και άμεσα. Μην περιμένεις πότε θα στο ζητήσει εκείνος ούτε να το αποφύγεις από άγχος και ανασφάλεια μήπως δε σε «εγκρίνουν» .

2. Μην τους απορρίψεις: Σε καμία περίπτωση αν για οποιοδήποτε λόγο μετά τη γνωριμία σου με τους φίλους του δεν τους συμπαθήσεις ή συνειδητοποιήσεις πως δε σου ταιριάζουν, μην τους απορρίψεις και μην του το πεις. Προσπάθησε να τους δώσεις μια ευκαιρία για να σε κερδίσουν κι αυτοί ή απλά να συνυπάρχεις μαζί τους.

3. Μην τον απομακρύνεις από αυτούς: Να προτρέπεις το σύντροφό σου να βλέπει συχνά τους φίλους του, να μην αλλάξει τη σχέση του μαζί τους και να μην τους παραμελεί εξαιτίας σου. Όσο κι αν σε κολακεύει ή ενδεχομένως και σε «βολεύει» κάτι τέτοιο. Είναι σίγουρο πως αυτό θα το συζητήσει μαζί τους και θα τους κάνει να σε λατρέψουν που δε θες να τους απομακρύνεις.

4. Μην αρνείσαι κοινές εξόδους: Μην αρνηθείς ποτέ πρόσκληση για κοινή έξοδο με τους κολλητούς του, όσο κι αν τους βαριέσαι ή προτιμάς να είσαι μόνη σου με το ταίρι σου. Αντιθέτως, να τους καλείς κι εσύ όπου μπορείτε να πάτε όλοι μαζί.

5. Να προσαρμόζεσαι στην παρέα τους: Όταν βρίσκεστε όλοι μαζί να είσαι πάντα κεφάτη και να δείχνεις ενδιαφέρον για τα θέματα που συζητάνε. Προσπάθησε να προσαρμόζεσαι στις συζητήσεις τους και να μην ανοίγεις γυναικείες κουβέντες που θα τους ξενερώσουν.

6. Πλησίασέ τους: Βρες έναν τρόπο για να τους πλησιάσεις, πχ. βοήθησέ τους σε θέματα συναισθηματικά, δώσε τους συμβουλές για οτιδήποτε χρειάζονται, ή τουλάχιστον δείξε ότι έχεις την πρόθεση να το κάνεις.

7. Γίνε μέλος της παρέας: Ακολούθησε το σύντροφό σου και τους κολλητούς του στα χόμπι τους και στις δραστηριότητες που κάνουν ακόμα κι αν τα σιχαίνεσαι. Γίνε κομμάτι της παρέας τους και θα σε λατρέψουν.

8. Μην τους κατηγορήσεις ποτέ: Ποτέ μα ποτέ μη «θάψεις» κολλητό του ακόμα κι αν πάνω στα νεύρα του τον κατηγορεί κι εκείνος. Αντιθέτως πάρε το μέρος του.

9. Κάνε «αντρικά πράγματα»: Μην είσαι μαζεμένη και μην κολλάς να κάνεις «αντρικά πράγματα» όταν είσαι μαζί με τους κολλητούς του. Εντάξει όχι να την πέσεις σε καμιά σερβιτόρα ας πούμε, αλλά τσαλακώσου κι εσύ, γέλα πολύ και μην προσπαθείς να είσαι αψεγάδιαστη και ατσαλάκωτη γιατί το σιχαίνονται. Να είσαι σίγουρη πως θα γίνεις η «αγαπημένη» τους .

10. Να είσαι “cool”: Μη δημιουργήσεις ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας μπροστά στους φίλους του όσο δίκιο κι αν έχεις. Να δείχνεις “cool” και απελευθερωμένη. Αυτό θα τους κάνει να σε λατρέψουν και θα τον ζηλεύουν που σε έχει!

No Comments Yet

Comments are closed