10 αντικείμενα από το ΙΚΕΑ για τη νέα σεζόν!

Το σπίτι μας καθρεπτίζει την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής μας.

Μέσα στους πυρετώδεις ρυθμούς της καθημερινότητάς μας στην πόλη που μοιάζει με ζούγκλα, αναζητάμε ένα ήρεμο καταφύγιο που μας φέρνει πιο κοντά στη φύση.

Μπορούμε να το δημιουργήσουμε κάνοντας τις κατάλληλες διακοσμητικές επιλογές. Μια καλή αγορά για το σπίτι είναι αυτή που κάνει τις απλές, καθημερινές μας δραστηριότητες πιο εύκολες, που μας προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα, που έχει άποψη, που βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου και δεν είναι σπατάλη.

Η συνύπαρξη διαφορετικών ηλικιών στο σπίτι μπορεί να γίνει μια πολύ ευχάριστη υπόθεση αν υπάρχει ισορροπία σε κάθε εσωτερικό χώρο του σπιτιού και σεβασμός στις διαφορετικές ανάγκες κάθε μέλους.

Ολοι μαζί μπορούν να ζήσουν αρμονικά όταν κάθε αντικείμενο έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο και χρηστικότητα. Οταν εξυπηρετεί τις ανάγκες μας.

Αυτές είναι οι βασικές ιδέες που διέπουν την φιλοσοφία του IKEΑ που μας δίνει χρηστικές, οικονομικές, πρωτότυπες και λειτουργικές επιλογές.

Τα 10 έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ που ακολουθούν μας τράβηξαν την προσοχή και μπορούν να βρουν μια θέση στο σπίτι σας τη νέα σεζόν:

No Comments Yet

Comments are closed