Η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη ετοιμάζεται για δήμαρχος!

Καθόλου τυχαία δεν θεωρούν οι καλά γνωρίζοντες τα συμβαίνοντα στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο λεκανοπέδιο την ανεξαρτητοποίηση της Μαρίνας Πατούλη – Σταυρακάκη από την παράταξη του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη.

Αν και τα επίσημα αίτια του «διαζυγίου» μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, λέγεται ότι έχει αρχίσει να αισθάνεται «περιορισμένη» στον ρόλο της δημοτικής συμβούλου, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε ρήξη με τον συνδυασμό «Η πόλη της ζωής μας» του πρώην συμβούλου του Γ. Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου.

Έχοντας αναδειχθεί στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλος και έχοντας παράλληλα τη σιωπηρή στήριξη και άλλων συναδέλφων της από την πλειοψηφία, η κυρία Πατούλη φαίνεται πως έχει βάλει πλώρη για τη διεκδίκηση του Δήμου Πεύκης – Λυκόβρυσης, με δικό της αυτοδιοικητικό σχήμα, στις εκλογές του 2019.

Εμμέσως, το προανήγγειλε η ίδια στο κείμενο ανεξαρτητοποίησής της στις 18 Ιανουαρίου. «Εκφράζοντας την ευχή της για τις καλύτερες ημέρες και ευοίωνη προοπτική το 2017, τόσο για τον Δήμο όσο και για τους δημότες μας, η κυρία Πατούλη παραμένει ενεργή πολίτης και μάχιμη δημοτική σύμβουλος για την προάσπιση των αρχών της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης», ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

 

Πηγή: http://www.thestival.gr

No Comments Yet

Comments are closed